Team Sportia

Träning

Träning

Nedan följer exempel på hur vi tränar i triathlonsektionen, 
för aktuellt schema kolla in kalendern.

Vid frågor kontakta ansvarig direkt eller på triathlon@ikhp.se


Träningsschema Ungdomsträning

Ansvarig: Malin Alzén tel: 072 855 1332 

Löpträning

Onsdagar i Stadsparken i Jönköping, samling vid kiosken. Ombyte och dusch hemma. Ålder 8-14 år. Ansvarig: Christian Sjöström tel: 0730-410980

Simträning

Söndagar i Rosenlundsbadet. Krav: simkunnighet (dvs hoppa eller dyka i på djupt vatten och simma 200 m varav 50 rygg). Ålder 8-14 år. Ansvarig: Cecilia Toppe tel: 0708-626139


För de äldre ungdomarna finns också möjlighet att delta på klubbens övriga träningspass, se nedan.


Träningsschema Vuxenträning (uppdaterat 2018-12-17)

Ansvarig: Johan Westling

Simträning

Måndag, Onsdag och Fredag


Sker på Rosenlundsbadet i 50 m bassängen måndag och onsdag och i hoppbassängen på fredagar. Vi förfogar över fyra egna banor som vi delar in oss på utifrån hur snabbt vi simmar. Varje bana har individuellt anpassade starttider och distanser. Tränare på kanten som lägger upp passen och ger feedback. På fredagar är passet inte tränarlett, men pass finns utskrivet.  
Inträde till Rosenlundsbadet får man själv fixa (se Rosenlundsbadets hemsida). Simpassen lämpar sig väl för nybörjare, även om det kan vara vettigt att komplettera med JSS crawlskolor om man inte alls kan simma crawl.

Löpträning

Tisdagar

Intervaller med samling på Rosenlundsbadet 

Cykelträning

Fredagar och Lördagar

Intervaller på Wattbikes på Cardio Club på fredagar. Intervallpass individuellt anpassade efter watt och kadens. Boka din plats på cardioclub.se. Det finns 10 wattbikeplatser. Är intresset större finns andra cyklar att nyttja. Inträde till Cardio club för denna aktivitet får man själv lösa (se Cardio clubs hemsida). 

Distansträning på Lördagar från Piren

Yoga

Tisdagar på Cardio Club

Fritt för alla IKHP triathleter. Fokus på stretch av sim, cykel och löpmuskler. Om det är första gången du är med så var på plats i god tid så att någon kan släppa in dig eftersom entrén är stängd vid denna tid. Sedan får du ett passerchip.

I övrigt står det naturligtvis sektionens medlemmar fritt att även gå på andra träningar som övriga sektioner arrangerar (det kostar inget extra att gå med i flera sektioner, kontakta kansliet).


Copyright © 2011 IK Hakarpspojkarna • Norra Klevaliden • 561 93 Huskvarna
Tel: 036-13 30 54 • Bankgiro: 920-2987 • Swish-nummer: 1233930344 • E-post: kansliikhp.se

Medlemsinloggning | Webbplatsen använder cookies