Team Sportia

Medlemsinfo

Nu bygger vi om IKHP-stugan

Skapad May 12 2015 kl 7:23 PM

Nu är vi igång med ombyggnation av IKHP-stugans servering, etapp 1. En planskiss på hela ombyggnationen ser ni i bifogad skiss.

Etapp 1 består av utflyttning av kapprummet ett par meter och rivning av det befintliga. Handikapptoaletten kommer att utökas och vi kommer att bygga en toalett ytterligare för icke-handikappade. Utöver detta så kommer övre serveringsplan att byggas ut på den befintliga balkongen.  Radiatorer, fönster, tak, golv, lampor och trappräcken och liknade kommer att bytas ut.

På nedre plan kommer fönster och radiatorer att bytas ut. Även spisen rivs.

Ytan i köket kommer att utökas och inventarierna i detta kommer att bytas ut. Vissa delar i köksprojektet  kommer att genomföras av våra egna medlemmar.

Byggherre för etapp 1 är Tenhults bygg AB.

Genom åren har enbart sporadiska underhållsarbeten genomförts i stugan så behovet är stort för uppfräschning. Ambitionen från IKHP:s styrelses sida är att vi skall öka attraktionskraften för flera uthyrningar i anläggningen. En del  i marknadsföringsarbetet av den ”nya IKHP-stugan” är att vi jobbar på att ta fram en egen hemsida för IKHP-anläggningen. Mera information om detta kommer längre fram. För dom som vill skänka en slant till eller sponsra bygget så kan ni kontakta Mikael på kansliets e-post: kansli@ikhp.se

« Tillbaka

Copyright © 2011 IK Hakarpspojkarna • Norra Klevaliden • 561 93 Huskvarna
Tel: 036-13 30 54 • Bankgiro: 920-2987 • Swish-nummer: 1233930344 • E-post: kansliikhp.se

Medlemsinloggning | Webbplatsen använder cookies