Team Sportia

Medlemsinfo

Klubbanmälan till Lidingöloppet och Lilla Lidingöloppet

Skapad April 26 2013 kl 7:52 AM
Det är dags att göra klubbanmälan till Lidingöloppet den 28-29 september. Anmäler vi gemensamt genom klubben blir avgiften den som gällde vid 2012 års utgång.

IK Hakarpspojkarna har samtidigt för avsikt att göra gemensam resa till Lidingöloppet. Målet är att de som ska springa på lördagen åker upp på fredagen och hem på lördag eftermiddag/kväll medan de som tävlar på söndagen åker upp på lördagen och hem på söndag eftermiddag/kväll. Exakta resplaner bestäms när vi vet anmälningsläget från klubben.

För resa och boende kommer vi att ta ut en avgift till självkostnadspris (obs. klubben kan antagligen ordna ganska bra pris för detta). Anmälningsavgiften kommer friidrottssektionen att ersätta med 200 kr enligt gällande regler i sektionen (gäller endast medlemmar som betalat medlemsavgift och tränings/tävlingsavgift och som i övrigt uppfyller sektionens krav). Övrig del av anmälningsavgiften betalas av den aktive själv.

Anmäl till Anders Grönvall, a.gronvall@telia.com . Följande uppgifter ska anges:

1. Namn, Klass, Födelsedata, Adress, postnr, ort, telefon, email och eventuell seedningsinformation.
2. Om ni vill åka med på den gemensamma resan.
3. Om ni vill övernatta tillsammans med föreningen.

Anmälan ska vara hos Anders senast den 1 juni. Observera att anmälan är bindande och ska betalas även om man inte kan komma till start!

« Tillbaka

Copyright © 2011 IK Hakarpspojkarna • Norra Klevaliden • 561 93 Huskvarna
Tel: 036-13 30 54 • Bankgiro: 920-2987 • Swish-nummer: 1233930344 • E-post: kansliikhp.se

Medlemsinloggning | Webbplatsen använder cookies